ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 39 – Διευκρινίσεις για πληρωμές περιστατικών νοσηλείας από ασφαλισμένα μέλη σε εντός δικτύου συνεργαζόμενες κλινικές

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα ανακοίνωση και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα εξής:

  • Για τα περιστατικά νοσηλείας σε εντός δικτύου συνεργαζόμενες κλινικές, ο ασφαλισμένος του Ταμείου πληρώνει στο λογιστήριο της κλινικής τα πρώτα 800 Ευρώ (εκπιπτόμενο ποσό) του συνολικού κόστους νοσηλείας και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το ΤΕΑ-ΥΠ.ΟΙΚ και τον Κύριο Φορέα Ασφάλισης (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)
  • Υπογραμμίζεται ότι στο εκπιπτόμενο ποσό των 800 Ευρώ συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές των γιατρών.
  •  Προσοχή: Ο ασφαλισμένος του Ταμείου σε καμία περίπτωση δεν πληρώνει απευθείας αμοιβές γιατρών σε περιστατικά νοσηλείας σε εντός δικτύου συνεργαζόμενες κλινικές. Αυτές καταβάλλονται από το λογιστήριο της κλινικής μετά την εκκαθάριση του εκάστοτε περιστατικού νοσηλείας.
  • Να σας υπενθυμίσουμε ότι για τις 110 σοβαρές παθήσεις οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό Μέλους-Κανονισμό Παροχών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ (www.teaypoik.gr), ο ασφαλισμένος του Ταμείου δεν επιβαρύνεται ούτε με τα 800 Ευρώ (εκπιπτόμενο).

Παρακαλούμε όπως τηρείτε αυστηρά την προαναφερθείσα διαδικασία για την αποφυγή δυσλειτουργιών κατά την εκκαθάριση των αποζημιώσεων των περιστατικών νοσηλείας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn