ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

Δελτίο Τύπου – Στρατηγική συνεργασία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών με την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠ.ΟΙΚ), προχώρησε πρόσφατα στην υπογραφή μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς και τη δημιουργία αμοιβαίως επωφελών, ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο φορείς συμφώνησαν τα εξής:

  1. Ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο τη δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης και ανάδειξης της σημασίας της συμπληρωματικής ασφάλισης στην Ελληνική κοινωνία.
  2. Δημιουργία συνδυαστικών/συμπληρωματικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.
  3. Αξιοποίηση του πανελλαδικού Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ για την επικοινωνία και την προώθηση των ασφαλιστικών υπηρεσιών των δύο φορέων.
  4. Μακροπρόθεσμη συνεργασία ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ σε θέματα επαγγελματικής ασφάλισης.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Τ.Ε.Α. – ΥΠ.ΟΙΚ. κ. Χ. Νούνης ανέφερε σχετικά:

«Για το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ η παρούσα στρατηγική συνεργασία αποτελεί πρόδρομο πολύ σημαντικών θετικών εξελίξεων για τους δύο φορείς και έμπρακτη απόδειξη της δυνατότητας επωφελούς σύμπραξης του 2ου και του 3ου πυλώνα ασφάλισης για την παροχή ολοκληρωμένων συμπληρωματικών ασφαλιστικών παροχών σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες. Η πολύ-επίπεδη συνεργασία του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης με την ΑΕΓΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, η οποία θα εξειδικευτεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να αποδώσει αμφίπλευρα θετικά αποτελέσματα τόσο για τα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου μας όσο και για την ΑΕΓΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, σε επίπεδο ασφαλιστικής συνεργασίας, δημιουργίας συμπληρωματικών ασφαλιστικών προγραμμάτων και λοιπών δράσεων ανάδειξης της σημασίας της ατομικής, οικογενειακής και εργασιακής ασφαλιστικής προστασίας. 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη κ. Ν. Χαλκιόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η ανάδειξη της σημασίας της συμπληρωματικής ασφάλισης, είναι στρατηγικής σημασίας τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Η συνεργασία με το Τ.Ε.Α. – ΥΠ.ΟΙΚ. θα προσφέρει και στα δύο μέρη αμοιβαίες επωφελείς υπηρεσίες και αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος. Είμαστε βέβαιοι πως με την ανάληψη των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, όπως αυτές περιγράφονται στο μνημόνιο συνεργασίας μας, θα δημιουργηθούν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες».

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn