Ανακοίνωση 06: Ειδικότητες ιατρών και ώρες απογευματινών επισκέψεων στην Ευρωκλινική Αθηνών

29 Δεκεμβρίου 2017

Ειδικότητες ιατρών και ώρες απογευματινών επισκέψεων στην Ευρωκλινική Αθηνών

Η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα ήθελε να ενημερώσει τα ασφαλισμένα μέλη του Νομού Αττικής ότι  θα δύνανται να πραγματοποιούν και απογεύματα προγραμματισμένες επισκέψεις (κατόπιν ραντεβού μέσω του συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου), στην Ευρωκλινική Αθηνών στην ειδικότητα του Παθολόγου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη κατά τις ώρες 17:00 – 20:00. Ασφαλώς σε αυτά τα ραντεβού υπάρχει για τους ασφαλισμένους η παράλληλη δυνατότητα συνταγογράφησης των εξετάσεών τους στον ΕΟΠΥΥ από τον Παθολόγο, στο πλαίσιο της δωρεάν ιατρικής επίσκεψης που παρέχεται ήδη μέσω του προγράμματος πρωτοβάθμιων παροχών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.
Επίσης, οι συναδέλφισσες μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ που διαμένουν στον Νομό Αττικής, δύνανται να πραγματοποιούν και απογευματινές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών στην ειδικότητα του Γυναικολόγου κάθε Τρίτη, κατά τις ώρες 17:00 – 19:00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες χρήσης της συγκεκριμένης προσφοράς οι ασφαλισμένοι καλούνται να απευθύνονται στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στο 215 5155 318.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας