Ανακοίνωση 07: Παροχή όλων των οδοντιατρικών υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος συμμετοχής των ασφαλισμένων εντός Πανελλαδικού Δικτύου Οδοντιατρείων και Διαγνωστικών Κέντρων

2 Ιανουαρίου 2018

Παροχή όλων των οδοντιατρικών υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος συμμετοχής των ασφαλισμένων εντός Πανελλαδικού Δικτύου Οδοντιατρείων και Διαγνωστικών Κέντρων

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου προς τα ασφαλισμένα μέλη του και σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και την συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία ΜΕDIADENT, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εξασφάλισε την προσφορά από σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2018, ενός πρωτοποριακού προγράμματος κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών ειδικά για τα εγγεγραμμένα μέλη (κυρίως και εξαρτώμενα) του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και τους γονείς των κυρίως μελών του με πολύ χαμηλό κόστος.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΜΕDIADENT, η οποία λειτουργεί οδοντιατρείο στον 5ο όροφο του νέου Πολυιατρείου της Ευρωκλινικής με την ονομασία Σημείο Δ.Υ.Ο. (Διάγνωση – Υγεία – Ομορφιά επί της οδού Τσόχα 24 & Σούτσου 37, πλησίον στάσης μετρό Αμπελοκήπων), θα παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές κοντά στο κόστος και με πανελλαδικό δίκτυο 140 σημείων εξυπηρέτησης (οδοντιατρείων και διαγνωστικών κέντρων) που καλύπτουν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ενδεικτικά, το σφράγισμα θα κοστίζει μόνο 15 ευρώ ενώ η εξαγωγή 24 ευρώ και η ορθοδοντική θεραπεία από 1.360 ευρώ! Ειδικά για την ορθοδοντική, εφαρμόζεται η σύγχρονη μέθοδος με διάφανα μασελάκια αντί των μεταλλικών, γλωσσικά αόρατα σιδεράκια και θεραπεία υποβοηθούμενη από CAD CAM συστήματα.

Eπιπλέον, εξασφαλίστηκε: α) για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ενός ΔΩΡΕΑΝ οδοντικού καθαρισμού και β) για τα παιδιά η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ΔΩΡΕΑΝ μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

Στην ιστοσελίδα του Ταμείου μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Παροχές» – «Οδοντιατρική Περίθαλψη» το ηλεκτρονικό αρχείο με την ονομασία “ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018”, που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του οδοντιατρικού προγράμματος καθώς επίσης και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα σημεία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης όσο και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των πράξεων οδοντιατρικής που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου προγράμματος, οι ασφαλισμένοι καλούνται να απευθύνονται υποχρεωτικά στο ειδικό ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 500 3626 που λειτουργεί στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του οδοντιατρικού προγράμματος, αναφέροντας τον αριθμό μητρώου τους στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και συγκεκριμένα τον αριθμό μητρώου του εγγεγραμμένου στο Ταμείο κυρίως μέλους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

Χρήστος Π. Νούνης                Άγγελος Τζανετάτος

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print