ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

Menu

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31 – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΔΙΑΣ”

(ΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του Ταμείου σας ενημερώνει για την νέα της πρωτοβουλία να ενεργοποιήσει, προς καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της μελών, τη δυνατότητα καταβολής των εισφορών τους στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ

Συγκεκριμένα, από 1.7.2019, για τα ασφαλισμένα του μέλη που οι εισφορές τους στο Ταμείο δεν παρακρατούνται από τη μισθοδοσία τους, το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ενεργοποίησε τη δυνατότητα να μπορούν πλέον να καταβάλουν τις εισφορές τους, κάνονταςχρήση μοναδικού κωδικού ΔΙΑΣ, με τους εξής διαθέσιμους τρόπους:

  • Μέσω ανάθεσης πάγιας εντολής: Με εντολή ανάθεσης πάγιας εντολής εκ μέρους του ασφαλισμένου  στην τράπεζα της επιλογής του, η οποία υπάγεται στο Δίκτυο τραπεζών ΔΙΑΣ και στην οποία διατηρεί ενεργό λογαριασμό. Ο λογαριασμός του θα χρεώνεται κάθε μήνα αυτόματα με το εκάστοτε οφειλόμενο ποσό.
  • Μέσω εντολής πληρωμής: Μεμονωμένη συναλλαγή από τον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου μέλους (ενδεικτικά πληρωμή σε τραπεζικό υποκατάστημα ή μέσω e-banking, κ.α.).

Για την πληρέστερη ενημέρωσή των μελών, σημειώνεται  ότι το συνεργαζόμενο δίκτυο τραπεζών του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ είναι το εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

O Πρόεδρος Δ.Σ.

Χρήστος Νούνης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn