ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 44: Μοναδικά προνόμια μέσω του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας»

Αγαπητή Ασφαλισμένη/Αγαπητέ Ασφαλισμένε,

Η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, σε συνέχεια της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Πίστη, που έχει ως στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας καθώς και τη δημιουργία αμοιβαίως επωφελών, ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία για την εξασφάλιση μοναδικών προνομίων αποκλειστικά για τα ασφαλισμένα μας Μέλη στην περίπτωση που αυτά συμμετάσχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας».

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει εντελώς δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος, σε όλα τα ασφαλισμένα Μέλη του Ταμείου μας, σε όλους εμάς, τον «Ασφαλιστικό Γονέα», μέσω του οποίου μας παρέχεται η δυνατότητα να διαμορφώνουμε οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές μας αγορές:

•  Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουμε σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

•  Τις δωρεάν αγορές στην οικογένειά μας, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής μας από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Οι παροχές του προγράμματος δεν σταματούν εδώ. Όσοι από εμάς αποκτήσουμε τον «Ασφαλιστικό Γονέα» κερδίζουμε επιπλέον:

  • € 15 έκπτωση σε υφιστάμενο ή νέο συμβόλαιό μας στην Ευρωπαϊκή Πίστη (π.χ. ασφαλιστικό συμβόλαιο αυτοκινήτου).
  • € 1000 κάλυψη για αγορές από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης ή / και απώλειας ζωής από ατύχημα. 

Μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα στο video.

Αποκτήστε το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» απλά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ ή καλώντας στο 211 211 0001 αναφέροντας τον κωδικό ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ15. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε αναλυτικά και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά και μέσω της ιστοσελίδας του Ταμείου www.teaypoik.gr.

Είμαστε σίγουροι πως θα αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο προνόμιο και θα αποκτήσετε και εσείς τον «Ασφαλιστικό Γονέα», καθώς είναι το μοναδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχει εντελώς δωρεάν τις δυνατότητες αυτές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn