ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

Επενδύσεις

  • Θεματοφύλακας του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του ΤΕΑ -ΥΠΟΙΚ είναι η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “Τράπεζα Eurobank Α.Ε.” 

efg eurobank ergasias 416x416

  • Διαχειριστής του χαρτοφυλακίου του Κλάδου Συνταξιοδοτικών Παροχών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ είναι η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.”.

Το σύνολο των εισφορών των ασφαλισμένων στον Κλάδο Συνταξιοδοτικών Παροχών επενδύονται μέσω του ομώνυμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου “ΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΚΤΟ FUND OF FUNDS” από την εταιρεία διαχείρισης “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.”.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο “ΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΚΤΟ FUND OF FUNDS (ISIN: GRF000353000)” – που αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως αρμόδια για την εποπτεία των επενδύσεων  των επαγγελματικών ταμείων στις 26.7.2021 –  ανήκει στην κατηγορία του Μικτού Αμοιβαίου Κεφαλαίου που επενδύει κυρίως σε μερίδια άλλων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Fund of Funds), απευθύνεται σε επενδυτές με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, χωρίς όμως να υπάρχει χρονική δέσμευση. Το ελάχιστο συνιστώμενο χρονικό διάστημα διακράτησης των μεριδίων είναι τα τρία (3) έτη. Το αμοιβαίο κεφάλαιο απευθύνεται πρωτίστως στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών. 

Για αναλυτικές πληροφορίες για το Αμοιβαίο Κεφάλαιο “ΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΚΤΟ FUND OF FUNDS” παρακαλούμε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο της εταιρείας διαχείρισης “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ”.

  • Διαχειριστής του χαρτοφυλακίου του Κλάδου Υγείας είναι η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.”.

Πληροφοριακό Δελτίο Α/Κ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

Κανονισμός Επενδύσεων

Κανονισμός Λειτουργίας Επενδυτικής Επιτροπής

Δήλωση Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής

Ετήσιο Ενημερωτικό Σημείωμα Κλάδου Συνταξιοδοτικών Παροχών

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn