Πρωτοβάθμια περίθαλψη

Ασφαλισμένοι (κυρίως και εξαρτώμενα) και οι γονείς αυτών.

  • Ευρωκλινική Αθηνών: δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις – κατόπιν ραντεβού που κλείνονται μέσω του Συντονιστικού Τηλεφωνικού Κέντρου 215 5155 318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ – σε Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό Χειρούργο, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρο, Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο, Νευρολόγο, Γυναικολόγο, Ουρολόγο, Γαστρεντερολόγο, Πνευμονολόγο, Αγγειοχειρούργο, Νευροχειρούργο.
  • Εκτός των πρωινών επισκέψεων στις 15 ως άνω ειδικότητες Iατρών στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής, οι ασφαλισμένοι δύναται να πραγματοποιούν και απογευματινές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στις ειδικότητες του Παθολόγου (κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη) και του Ορθοπεδικoύ (κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη).
  • Επιπλέον, για τους ασφαλισμένους του Ταμείου υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης δωρεάν συνταγογράφησης* των ιατρικώς απαραίτητων εξετάσεών τους στον ΕΟΠΥΥ, στο πλαίσιο της δωρεάν ιατρικής επίσκεψης που παρέχεται μέσω του προγράμματος πρωτοβάθμιων παροχών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, στην ειδικότητα του Παθολόγου.

*Δυνατότητα συνταγογράφησης έχουν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί. Έτσι, όλες οι ειδικότητες ιατρών που παρέχονται στο πρόγραμμα, εφόσον είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, έχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης έως την συμπλήρωση του μηνιαίου πλαφόν που προσδιορίζεται από τον ΕΟΠΥΥ για κάθε ιατρό ανά μήνα. Για την κάλυψη ή μη του πλαφόν θα πρέπει να ενημερώνεται ο ασθενής απευθείας από τον ιατρό την ώρα της επίσκεψης, καθώς δεν δύναται το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ να γνωρίζει εκ των προτέρων το ύψος κάλυψης του μηνιαίου πλαφόν του κάθε ιατρού κατά τον προγραμματισμό των ραντεβού. 

  • Ευρωκλινική Παίδων: προγραμματισμένες επισκέψεις σε υπο-ειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμιάτρου με 30€ για Επιμελητή, ή 50€ για Διευθυντή. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο με 100€.
  • Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: επίσκεψη με 10€ σε Παθολόγο, Καρδιολόγο (άνω των 5 ετών), Ορθοπεδικό, Χειρούργο, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρο (άνω των 6 ετών), Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο, Ουρολόγο, Γαστρεντερολόγο, Πνευμονολόγο, Γυναικολόγο, Παιδίατρο.

Πανελλαδικό Δίκτυο: απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα με 20€ κατόπιν ραντεβού μέσω του Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου 215 5155 318 του Ταμείου, στις οποίες διενεργείται ιατρική γνωμάτευση και εφόσον κρίνεται ιατρικά απαραίτητο, συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων (μέσω ΕΟΠΠΥ).

  • Δωρεάν επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών για ειδικότητες που εφημερεύουν: παθολόγος, χειρούργος, ορθοπεδικός, καρδιολόγος. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 500€ επί τιμοκαταλόγου ΦΕΚ ανά περιστατικό, και μετά τα 500€ παραμένει εν ισχύ ο τιμοκατάλογος ΦΕΚ. Προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.
  • Δωρεάν επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων για ειδικότητες που εφημερεύουν: παιδοχειρούργος, παιδίατρος. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 300€ επί τιμοκαταλόγου ΦΕΚ ανά περιστατικό για παιδιά έως 14 ετών, και μετά τα 300€ παραμένει εν ισχύ ο τιμοκατάλογος ΦΕΚ. Προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.
  • Δωρεάν επισκέψεις στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για ειδικότητες που εφημερεύουν: παθολόγος, χειρούργος, καρδιολόγος, παιδίατρος. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 500€ για ενήλικες ή 300€ για παιδιά έως 14 επί τιμοκαταλόγου ΦΕΚ ανά περιστατικό, και μετά το ποσό αυτό παραμένει εν ισχύ ο τιμοκατάλογος ΦΕΚ. Προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.

Προνομιακή τιμολόγηση στις ενδοσκοπικές πράξεις του Γαστρεντερολογικού (γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση)

Χρέωση εξετάσεων με τιμοκατάλογο ΦΕΚ για Ευρωκλινική Αθηνών, Παίδων και Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, καθώς και το εν λειτουργία πανελλαδικό δίκτυο.

Δωρεάν ένας ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Checkup) με υποχρεωτική χρήση ΕΟΠΥΥ στην Ευρωκλινική Αθηνών και τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για άνδρες και γυναίκες.

Ο προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει: γενική αίματος, ταχύτητα καθιζήσεως ερυθρών, ασβέστιο, σάκχαρο, ουρικό οξύ, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερίνη, ΗDL, LDL, κάλιο, νάτριο, τριγλυκερίδια, SGOT,SGPT, γ-GT, λευκώματα,  λευκωματίνη, αλκαλική φωσφατάση, γενική ούρων & παθολογική εξέταση (επιπλέον για τις γυναίκες T3, T4 και TSH).

Επιπλέον, για τους άνδρες άνω των 50 ετών περιλαμβάνει PSA.

Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων και Ιατρών

Πέραν των κλινικών που υποστηρίζουν παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η Ευρωκλινική διαθέτει συνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και ιατρών σε όλη την Επικράτεια (Πανελλαδικό Δίκτυο) όπου ισχύουν οι ως άνω χρεώσεις.

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε τον πλήρη κατάλογο.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print