ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

Οδοντιατρική Περίθαλψη

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την οδοντιατρική περίθαλψη:

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου προς τα ασφαλισμένα μέλη του, σας γνωστοποιούμε ότι η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ταμείου με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και τη συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία HEALTHNET MANAGEMENT, ανανέωσε και για το νέο έτος 2019 την παροχή του πρωτοποριακού εκπτωτικού προγράμματος κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών για τα εγγεγραμμένα μέλη (κυρίως και εξαρτώμενα) του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ με πολύ χαμηλό κόστος.

Ειδικότερα, η εταιρεία HEALTHNET MANAGEMENT, με την παρουσία Οδοντιατρικών Κέντρων / Οδοντιατρείων στις Πρωτεύουσες των περισσοτέρων νομών της Ελλάδας καθώς και σε εκτεταμένο δίκτυο στο νομό Αττικής, θα παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με την εφαρμογή προνομιακού-εκπτωτικού τιμοκαταλόγου. Έτσι, εξασφαλίζεται για τα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές κοντά στο κόστος και με Πανελλαδικό δίκτυο που καλύπτει όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, με δυνατότητα επέκτασης αυτού.

Ενδεικτικά, ο καθαρισμός οδόντων θα κοστίζει μόνο 15 ευρώτο σφράγισμα 20 ευρώ ενώ η εξαγωγή 30 ευρώ και η ορθοδοντική θεραπεία από 1580 ευρώ! Προνομιακές τιμές θα ισχύουν και για τις πλέον εξειδικευμένες μορφές θεραπείας, όπως για παράδειγμα η γλωσσική ορθοδοντική (lingual orthodontics), οι διαφανείς νάρθηκες (aligners), ανάλογα με την πολυπλοκότητα του περιστατικού και σε συνάρτηση με το υλικό και τη μέθοδο που θα επιλέξει ο ασθενής πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.

Επιπλέον, εξασφαλίστηκε: α) για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου και β) για τα παιδιά η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και μίας ΔΩΡΕΑΝ φθορίωσης και απομάκρυνσης πλακών.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες και εξυπηρέτηση του οδοντιατρικού προγράμματος, οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ καλούνται να απευθύνονται αποκλειστικά στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 515 5318 του Ταμείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του οδοντιατρικού προγράμματος, καθώς επίσης και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα σημεία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης, όσο και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των πράξεων οδοντιατρικής που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δείτε το ηλεκτρονικό αρχείο:

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Κίνηση οδοντιατρικού προγράμματος έναρξη (01.01.2019) - 01.05.2024

0
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ
0
ΧΡΗΣΗ
CHECK-UP
0
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn