ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

Δελτίο Τύπου – Ένταξη εργαζομένων δύο (2) νέων Φορέων Δημοσίου Τομέα στα προγράμματα συμπληρωματικής ασφάλισης του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.) ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου της 27ης Ιανουαρίου 2023 προχώρησε στην περαιτέρω εγγραφή νέων μεγάλων επαγγελματικών ομάδων εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα στα μητρώα ασφαλισμένων του Ταμείου, υλοποιώντας αταλάντευτα την στρατηγική απόφαση διεύρυνσης του πληθυσμού του Ταμείου πέραν των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών και της Α.Α.Δ.Ε.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τις ομαδικές εγγραφές εργαζομένων των ακόλουθων δύο (2) Φορέων Δημοσίου Τομέα στους Κλάδους Συνταξιοδοτικών Παροχών και Υγειονομικής Περίθαλψης του Ταμείου:

α) Των εργαζομένων της Βουλής των Ελλήνων
β) Των λειτουργών του κυρίου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ. καλωσορίζει τα νέα ασφαλισμένα μέλη στο Ταμείο και αποδίδει ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Προεδρεία των δύο Συλλόγων για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και δη:

  • στον κ. Σπύρο Δημοσχάκη και στον κ. Παναγιώτη Σοφιάδη, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα αντίστοιχα, του Συλλόγου Εργαζομένων της Βουλής των Ελλήνων, και
  • στην κα Εμμανουέλα Πανοπούλου και στον κ. Παναγιώτη Σταύρου, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα, της Ενώσεως Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Εκ της Διοικήσεως

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn