ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κα Αθηνά Καλύβα

Την Τετάρτη 17.6.2020 η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, εκπροσωπούμενη από  τον Πρόεδρο κο Χρήστο Νούνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Άγγελο Τζανετάτο πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κα Αθηνά Καλύβα.

Η κα Καλύβα ενημερώθηκε διεξοδικά για την εξελικτική πορεία του Ταμείου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο Κλάδο Συνταξιοδοτικών Παροχών, εξήρε τον Ταμείο για τον υποδειγματικό τρόπο διοικητικής και οργανωτικής του λειτουργίας και υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην παροχή πρόσθετων υπηρεσιών υγείας στους συναδέλφους και δη ολοκληρωμένης συμπληρωματικής δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Η κα Καλύβα – διαχρονικά ασφαλισμένο μέλος του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ – παρότρυνε τη Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όπως συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα προς όφελος των συναδέλφων ασφαλισμένων του μελών.

Τέλος, σημειώνεται η ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση της Γενικής Γραμματέως στο αίτημα του Ταμείου για διερεύνηση της δυνατότητας εύρεσης νέων επαγγελματικών χώρων στέγασης  των γραφείων του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ από τη λίστα των διαθέσιμων ακινήτων της Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών. Η κα Καλύβα ανέλαβε με θέρμη την άμεση αναζήτηση λύσης από την αρμόδια Διεύθυνσή της.

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn