ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΆΝΑΣΑ» ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους συναδέλφους ότι την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ με την “Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ” του Βόλου και η ένταξη αυτής στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ιδιωτικών κλινικών του Ταμείου.

Η “ΆΝΑΣΣΑ Γενική Κλινική” (www.anassageneral.gr) είναι μια πρότυπη μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην πόλη του Βόλου, που διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις χωρητικότητας 84 κλινών, κατανεμημένων σε δωμάτια διαφόρων κατηγοριών και παρέχει χειρουργικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ υπηρετώντας τον στόχο της ευρύτερης δυνατής επέκτασης του δικτύου συνεργαζόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων και αντιπροσωπευτικής διασποράς αυτού ανά την Επικράτεια με σκοπό την βέλτιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του μελών ολοκλήρωσε τη διαδικασία ένταξης της ως άνω ιδιωτικής κλινικής στη Θεσσαλία.

Το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ συνεχίζει να στηρίζει τα δημόσια νοσοκομεία δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του που τα επιλέγουν για νοσηλεία, ημερήσια νοσοκομειακά και χειρουργικά επιδόματα. Παράλληλα, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις και με άλλες ιδιωτικές κλινικές ανά την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο του Ταμείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος κύκλος εγγραφών μελών στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, προκειμένου να μπορέσει το Ταμείο να προχωρήσει στην ικανοποίηση όλων των εποπτικών διαδικασιών που είναι αναγκαίες για την ενεργό επαναλειτουργία του και τη χορήγηση παροχών στα μέλη του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Νούνης
Ο Γραμματέας
Άγγελος Τζανετάτος
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn