ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ: Ένταξη εργαζομένων από λοιπούς Δημόσιους Φορείς στους Κλάδους Ασφάλισης του Ταμείου

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022 προχώρησε στην περαιτέρω εγγραφή νέων επαγγελματικών ομάδων εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα στα μητρώα ασφαλισμένων του Ταμείου, υλοποιώντας συστηματικά την στρατηγική απόφαση διεύρυνσης του πληθυσμού του Ταμείου πέραν των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών και της Α.Α.Δ.Ε.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τις ομαδικές εγγραφές εργαζομένων των ακόλουθων Δημόσιων Φορέων στους Κλάδους Συνταξιοδοτικών Παροχών και Υγειονομικής Περίθαλψης του Ταμείου:

-Των μελών ΔΕΠ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.),

-Του Προέδρου και των Εργαζομένων (Ερευνητών και Διοικητικού Προσωπικού) του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.),

-Των Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ καλωσορίζει τα νέα ασφαλισμένα μέλη στο Ταμείο και αποδίδει ιδιαίτερες ευχαριστίες α) στον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητή κ. Στυλιανό Κώτσιο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κ. Δημήτριο Καινούργιο, β)στον Πρόεδρο & Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Ε.Π.Ε. Καθηγητή κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Αριστοτέλη Κουτρούλη και γ) τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκηςκαι συνάδελφο κ. Μιχάλη Κούπκα.

Κατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn