ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της περιόδου εγγραφής μελών στο νέο μητρώο ασφαλισμένων του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ. Το ενδιαφέρον των συναδέλφων είναι πολύ αυξημένο και ο ρυθμός εγγραφής τους στο Ταμείο αυξάνεται ολοένα και επιταχυνόμενος όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφών, ήτοι την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

            Όπως γνωρίζετε αποκλειστικός σκοπός της οριζόμενης χρονικής περιόδου εγγραφών (31.3.2017 – 15.5.2017), που τέθηκε στους συναδέλφους από τη Διοίκηση του Ταμείου, ήταν η συγκέντρωση του ελάχιστου αριθμού των 3.000 κυρίως μελών προκειμένου να ικανοποιηθεί ο απαιτούμενος από την εκπονηθείσα σχετική Αναλογιστική Μελέτη Βιωσιμότητας αριθμός ασφαλισμένων μελών στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και να μπορέσει το Ταμείο να λάβει το αναγκαίο πιστοποιητικό επαναλειτουργίας από τις αρμόδιες εποπτικές Αρχές (Υπουργείο Εργασίας, Εθνική Αναλογιστική Αρχή, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς), προχωρώντας στην άρση της από 1.1.2012 απόφασης του Δ.Σ. για αναστολή των παροχών προς τα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου.   

           Η επιτυχής επαναλειτουργία του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ είναι συνάρτηση της βούλησης όλων των συναδέλφων και των συναδελφισσών για μαζική συμμετοχή και εγγραφή στο μητρώο του Ταμείου. Διότι θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι όσο μεγαλύτερος θα είναι ο πληθυσμός μελών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, μετά το πέρας της διαδικασίας εγγραφών αλλά και στη μετέπειτα ενεργή του λειτουργία, τόσο περισσότερα θα είναι τα οφέλη για τους ασφαλισμένους  του Ταμείου σε επίπεδο τόσο διεύρυνσης των παροχών υγείας όσο και του δικτύου των συνεργαζόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε ολόκληρη την Επικράτεια.  

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Νούνης
Ο Γραμματέας
Άγγελος Τζανετάτος
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn