ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 35 – Διεύρυνση δικτύου ιδιωτικών κλινικών ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο νέας διεύρυνσης του δικτύου συνεργαζόμενων ιδιωτικών κλινικών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και σε συνεργασία με τον Όμιλο της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, οι παρακάτω Κλινικές εντάσσονται  στο δίκτυο του Κλάδου Υγείας του Ταμείου.

  • Euromedica Κυανούς Σταυρός στην περιοχή της Θεσσαλονίκης
  • Euromedica Μητέρα Κρήτης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης
  • Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου στην περιοχή της Ρόδου

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την δευτεροβάθμια περίθαλψη, τα ενήλικα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα μπορούν πλέον να νοσηλεύονται στις παραπάνω αναφερόμενες Κλινικές με απευθείας κάλυψη της νοσηλείας τους και με τους όρους του προγράμματος υγειονομικής περίθαλψης του Κλάδου Υγείας του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ. Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι όλες οι νέες παραπάνω συνεργασίες εξυπηρετούν μόνο τα ενήλικα μέλη του ταμείου μας, καθώς οι υποδομές τους δεν υποστηρίζουν παιδιατρικά περιστατικά.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι η Κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης μέχρι και σήμερα εξυπηρετεί δευτεροβάθμιες καλύψεις (νοσηλείες) μόνο γυναικολογικών περιστατικών. Όσον αφορά τις ιατρικές Αμοιβές, σε περίπτωση νοσηλείας στην Euromedica Μητέρα Κρήτης, αυτές θα καλύπτονται απολογιστικά σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

  1. Το εκάστοτε ασφαλισμένο μέλος θα απευθύνεται στον θεράποντα ιατρό της κλινικής που θα αναλάβει το προσωπικό του περιστατικό για τον προγραμματισμό της επέμβασης/θεραπείας του.
  2. Το ασφαλισμένο μέλος θα ενημερώνεται από τον θεράποντα ιατρό του για το είδος, την κατηγοριοποίηση και την βαρύτητα (σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης) της ενδεχόμενης νοσηλείας του,
  3. Το ασφαλισμένο μέλος θα αποστέλλει ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: commercial@euroclinic.gr, αναφέροντας α) το ονοματεπώνυμο του, β) τον αριθμό μέλους ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, γ) τα στοιχεία που αναφέρονται στο (2) ανωτέρω και δ) την ημερομηνία εισαγωγής,
  4. Το ασφαλισμένο μέλος θα ενημερώνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) για τις προβλεπόμενες αμοιβές ιατρών για τις οποίες θα δικαιούται αποζημίωση.
  5. Το ασφαλισμένο μέλος, με βάση την ανωτέρω ενημέρωση, θα αποζημιώνει τον ιατρό απευθείας,
  6. Στην συνέχεια, θα αποστέλλει ταχυδρομικά τις ΑΠΥ του ιατρού στα γραφεία του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ(Ακαδημίας 76, ΤΚ 10678) μαζί με τον Τραπεζικό του λογαριασμό (IBAN, Τράπεζα κλπ) για να λάβει την σχετική δικαιούμενη αποζημίωση από το Ταμείο. Η αποζημίωση των ΑΠΥ ιατρών στο ασφαλισμένο μέλος του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα πραγματοποιείται από το Ταμείο μόνο για τις νοσηλείες εκείνες για τις οποίες προβλέπεται, βάσει προγράμματος, ασφαλιστική κάλυψη.

Επιπλέον, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εξασφάλισε και παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης στις παραπάνω αναφερόμενες Κλινικές για το σύνολο των ασφαλισμένων μελών, τα χαρακτηριστικά των οποίων περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

 EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣEUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥEUROMEDICA ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις·   Δωρεάν επίσκεψη σε Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό  Επίσκεψη με 10€ σε Παθολόγο και Καρδιολόγο        –    
·       Επίσκεψη με 10€ σε Ορθοπεδικό, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρο, Δερματολόγο, Νευρολόγο, Ουρολόγο
·      Δυνατότητα συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ  ·   Δυνατότητα συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ 
Επείγοντα Περιστατικά·         Δωρεάν επισκέψεις στη για ειδικότητες που εφημερεύουν: Παθολόγος, Χειρουργός, Καρδιολόγος·         Δωρεάν επισκέψεις στη για ειδικότητες που εφημερεύουν: Παθολόγος και Καρδιολόγος          –
·         On call ειδικότητες 40€·         On call ειδικότητες 40€
·        Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 300€ για ενήλικες επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου ανά περιστατικό, μετά το ποσό αυτό παραμένει εν ισχύ ο τιμοκατάλογος ΦΕΚ. ·        Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας μέχρι 150€ για ενήλικες επί προνομιακού τιμοκαταλόγου ανά περιστατικό, μετά το ποσό αυτό παραμένει εν ισχύ ο προνομιακός τιμοκατάλογος.  
·   Προνομιακή τιμολόγηση για ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.
Διαγνωστικές Εξετάσεις·   Χρέωση εξετάσεων με τιμοκατάλογο ΦΕΚ·  Χρέωση εξετάσεων με τιμοκατάλογο ΦΕΚ·   Χρέωση εξετάσεων με τιμοκατάλογο ΦΕΚ
·    Απορρόφηση συμμετοχής του πελάτη (15%) με χρήση ΕΟΠΥΥ σε αιματολογικές/βιοχημικές εξετάσεις και αξονικές τομογραφιές (εκτός από στεφανιογραφίας, πυελογραφίας, αγγειογραφίας και κολονοσκόπησης) εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις*·  Απορρόφηση συμμετοχής του πελάτη (15%) με χρήση ΕΟΠΥΥ εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις*·    Απορρόφηση συμμετοχής του πελάτη (15%) με χρήση ΕΟΠΥΥ εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις*
 ·   Δωρεάν ένας ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Check up) χωρίς υποχρεωτική χρήση ΕΟΠΥΥ.      –      –    
Ο προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει :γενική αίματος, , σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια , SGOT,SGPT, γενική ούρων.
Πράξεις ΕνδοσκοπικούΑπόλυτα προνομιακή τιμολόγηση στις ενδοσκοπικές πράξεις του Γαστρεντερολογικού (γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, πολυπεκτομές)  –  –
    

* Για να πραγματοποιηθεί απορρόφηση της συμμετοχής του μέλους με χρήση ΕΟΠΥΥ (15%) θα πρέπει να ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

α. Οι πάροχοι του Δικτύου να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

β. Να μην έχει κλείσει το πλαφόν των διαγνωστικών εξετάσεων που ο ΕΟΠΥΥ παρέχει στους παρόχους του Δικτύου

γ. Ο ασφαλισμένος να διαθέτει παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ

Οι Κλινικές διαθέτουν επίσης ΔΩΡΕΑΝ ασθενοφόρο εντός πόλεων για μεταφορά προς την εκάστοτε Κλινική σε περίπτωση νοσηλείας.

Για αναλυτικές πληροφορίες των συνολικών παροχών υγειονομικής περίθαλψης του Κλάδου Υγείας του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και εξυπηρέτηση, τα μέλη καλούνται να απευθύνονται υποχρεωτικά στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 515 5318, αναφέροντας τον αριθμό μητρώου τους στο Ταμείο και συγκεκριμένα τον αριθμό μητρώου του εγγεγραμμένου στο Ταμείο Κυρίως Μέλους.

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn