Ανακοίνωση 05: Μηδενική συμμετοχή για αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για όλο το 2018!

27 Δεκεμβρίου 2017

Μηδενική συμμετοχή για αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για όλο το 2018!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ σε συνεργασία με τις Διοικήσεις του συνεργαζόμενου με το Ταμείο Δικτύου Συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, σας ενημερώνει για τη συνέχιση της προσφοράς της μηδενικής συμμετοχής των ασφαλισμένων μελών του Ταμείου στις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, για όλο το έτος 2018!

Ειδικότερα, η ανωτέρω προσφορά πρωτοβάθμιας περίθαλψης του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ προς τα ασφαλισμένα του μέλη για μηδενική συμμετοχή για αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, θα είναι δυνατή στα εξής Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται το Ταμείο:

  • Στο νέο Πολυιατρείο του Ομίλου της Ευρωκλινικής με την ονομασία Σημείο Δ.Υ.Ο. (Διάγνωση – Υγεία – Ομορφιά επί της οδού Τσόχα 24 & Σούτσου 37, πλησίον στάσης μετρό Αμπελοκήπων), εξασφαλίσαμε την μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων μας για την πραγματοποίηση μέσω ΕΟΠΥΥ των αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεών τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2018. Οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα δύνανται να προγραμματίσουν και απογευματινή προγραμματισμένη επίσκεψη, κατόπιν ραντεβού, στην ειδικότητα του Παθολόγου με παράλληλη δυνατότητα συνταγογράφησης των εξετάσεών τους στον ΕΟΠΥΥ, στο πλαίσιο της δωρεάν ιατρικής επίσκεψης που παρέχεται ήδη μέσω των πρωτοβάθμιων παροχών στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Στην Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης (οδός Μαρία Κάλλας 11 και Γραβιάς 2, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης), εξασφαλίσαμε την  μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων μας για την πραγματοποίηση μέσω  ΕΟΠΥΥ  των αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεών τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2018.  Οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα δύνανται να προγραμματίσουν απογευματινή προγραμματισμένη επίσκεψη,                            κατόπιν ραντεβού, στην ειδικότητα του Παθολόγου με παράλληλη δυνατότητα συνταγογράφησης των εξετάσεών τους στον ΕΟΠΥΥ, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ιατρικής επίσκεψης που παρέχεται ήδη μέσω των πρωτοβάθμιων παροχών στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης με 10€ συμμετοχή ασφαλισμένου.
  • Στην Γενική Κλινική  Άνασσα του Βόλου, εξασφαλίσαμε την μηδενική συμμετοχή των ασφαλισμένων μας για την πραγματοποίηση μέσω ΕΟΠΥΥ των αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεών τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2018. Οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ θα δύνανται να προγραμματίσουν προγραμματισμένη  επίσκεψη, κατόπιν ραντεβού, στην ειδικότητα του Παθολόγου με παράλληλη δυνατότητα συνταγογράφησης των εξετάσεών τους στον ΕΟΠΥΥ, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ιατρικής επίσκεψης που παρέχεται ήδη μέσω των πρωτοβάθμιων παροχών στην Γενική Κλινική Άνασσα με 20€ συμμετοχή ασφαλισμένου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες χρήσης της συγκεκριμένης προσφοράς οι ασφαλισμένοι καλούνται να απευθύνονται στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στο 215 5155 318.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας      

              Χρήστος Π. Νούνης               Άγγελος Τζανετάτος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print