ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7-5-2004

Την ίδρυση του πρώτου Επαγγελματικού Ταμείου στην χώρα μας, προβλέπει η με αρ. Πρωτ. Φ 51020/8370/117/6.5.2004 Απόφαση του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας την οποία υπέγραψαν χθες ο Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Νίκος Αγγελόπουλος.
Η σημαντική αυτή επιτυχία για τον κλάδο των εφοριακών, θα προσφέρει πρόσθετες παροχές υγείας στους συναδέλφους και τις οικογένειες τους και θα εξασφαλίσει την λειτουργία ενός νέου θεσμού, τον οποίο δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με διαφάνεια, αποδοτικότητα και μοναδικό στόχο την βοήθεια στις δύσκολες στιγμές.
Στην σχετική τελετή που έγινε στο Υπουργείο, ήταν παρόντες εκτός του Υπουργού και Υφυπουργού:
Από την Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΔΟΥ οι:
Γιάννης Γρίβας Πρόεδρος, Θανάσης Δανίλης Αντιπρόεδρος, Νίκος Κούκης Γ. Γραμματέας.
Από το Δ.Σ. του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ οι: Γιάννης Σακελλαρίου Πρόεδρος, Τρύφων Αλεξιάδης Αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Κατόπης Γραμματέας, Φρόσω Σταυράκη Διαχειρίστρια, Διονύσης Αθανασόπουλος Μέλος.
Το Δ.Σ. του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εκφράζει για μια φορά ακόμη τις θερμές του ευχαριστίες στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και στους υπηρεσιακούς παράγοντες, που συνεισέφεραν στην επίλυση ενός σημαντικού θέματος για τον κλάδο μας.

Η ανακοίνωση σε pdf

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print