ΤΕΑ - ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΛ: 2155155318

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευτ.-Παρ. 08:00-20:00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ
2106400013
Δευτ.-Παρ. 9:00-17:00
info@teaypoik.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8-3-2012

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (PSI+)

Το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ έχει σαν μοναδική δραστηριότητα, την εξασφάλιση ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (μετά τις παροχές του Κυρίου Φορέα Ασφάλισης) προς τα μέλη του. Με αυτό το δεδομένο, πρέπει να καλύπτει ΑΜΕΣΑ, υπάρχουσες ανάγκες υγείας, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί, μετά την μείωση των παροχών υγείας από τους φορείς ασφάλισης και την δραματική κατάσταση των νοσοκομείων.
Με αυτά τα δεδομένα ΔΕΝ είναι ΔΥΝΑΤΗ η συμμετοχή μας στην πρόσκληση εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, επειδή το Ταμείο πρέπει να καλύψει υπάρχουσες υποχρεώσεις προς τα μέλη και τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία για το 2011, καθώς και τις αντίστοιχες του 2012.
Όταν τον Ιανουάριο του 2009 αποφασίζαμε, την τοποθέτηση μέρους των αποθεματικών μας σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου (λόγω της κρίσης που υπήρχε στον τραπεζικό τομέα), δεν είχαμε την δυνατότητα πρόβλεψης της παρούσης κατάστασης. Όσοι βιάζονται να κριτικάρουν και να καταδικάσουν την σημερινή μας απόφαση, ας αναλογιστούν ποιοι έχουν την ευθύνη, για την εξέλιξη των ομολόγων και ας αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς.

Η ανακοίνωση σε pdf

Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn