Μήνυμα Προέδρου ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για το 2018

8 Ιανουαρίου 2018

Αγαπητά μέλη,

Στην αυγή του 2018 θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε κάθε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό σας βήμα! Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείξατε στο εγχείρημα της Διοίκησης του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για την ενεργό επαναλειτουργία του, με την μαζική συμμετοχή σας στη διαδικασία εγγραφών στο νέο μητρώο ασφαλισμένων του Ταμείου, με αποδοχή εκ μέρους σας της παρακράτησης από τη μισθοδοσία σας των προβλεπόμενων εισφορών, βάσει του νέου εγκεκριμένου από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές Καταστατικού του Ταμείου.

Έτσι, το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, από 1η Οκτωβρίου 2017 κατάφερε να τεθεί σε πλήρη επαναλειτουργία και να προχωρήσει στην ενεργοποίηση των παροχών που προβλέπονται στο Καταστατικό και τον Οδηγό Μέλους αυτού, εξασφαλίζοντας στα ασφαλισμένα μέλη του ολοκληρωμένη, πρόσθετη υγειονομική περίθαλψη με: α) ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και παροχές, β) ικανό δίκτυο συμβεβλημένων ιδιωτικών κλινικών και κυρίως γ) άκρως προνομιακή τιμολόγηση σε επίπεδο ετήσιων εισφορών, πολύ χαμηλότερη από τον μέσο όρο εισφορών που χρεώνει η ιδιωτική ασφαλιστική αγορά.

Σε αριθμητικούς όρους, την 1.1.2018, ο πληθυσμός των ασφαλισμένων μελών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ αριθμούσε 4.538 κυρίως μέλη (συναδέλφισσες/συναδέλφους) και 5.835 εξαρτώμενα (σύζυγοι και τέκνα), ήτοι ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων μελών στο Νέο Μητρώο Ασφαλισμένων του Ταμείου ανέρχονταν στα 10.373 μέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ υπηρετώντας πρωτίστως το βασικό του μέλημα που δεν είναι άλλο από την επιδίωξη της μεγαλύτερης δυνατής διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου και του δικτύου συνεργαζόμενων ιδιωτικών κλινικών προς όφελος των ασφαλισμένων του, εξασφάλισε για το 2018 σημαντικές πρόσθετες παροχές υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Ειδικότερα, το Ταμείο επέκτεινε για όλο το νέο έτος 2018 το πρόγραμμα της μηδενικής συμμετοχής των ασφαλισμένων του για διενέργεια αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών ενώ από 2.1.2018 ενεργοποίησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών, ειδικά για τα εγγεγραμμένα μέλη (κυρίως και εξαρτώμενα) του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και τους γονείς των κυρίως μελών του, με πολύ χαμηλό κόστος και με πανελλαδικό δίκτυο 140 σημείων εξυπηρέτησης (οδοντιατρείων και διαγνωστικών κέντρων) που καλύπτουν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ σας καλεί να επωφεληθείτε των ανωτέρω προσφορών που εξασφαλίστηκαν για εσάς κάνοντας χρήση των συγκεκριμένων πρόσθετων παροχών. Επίσης, σας ενημερώνει ότι εντός του 2018 θα δρομολογηθούν, βάσει των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών, πρωτοβουλίες ενεργοποίησης νέων προγραμμάτων ασφαλιστικών παροχών που προβλέπονται στο Καταστατικό του Ταμείου.

Τέλος, η Διοίκηση του Ταμείου σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε τόσο στο Ταμείο όσο και στο θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης γενικότερα και σας διαβεβαιώνει ότι ενεργεί πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την άρτια πρόσθετη υγειονομική σας ασφάλιση, τη συνεχή βελτίωση και διεύρυνση των παροχών και την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου.

 

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δρ. Χρήστος Νούνης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print