ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

Nextdeal.gr: Ευρωκλινική Παίδων – Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με Διευθυντή τον κο Ιωάννη Παπαδάτο

Η Ευρωκλινική Παίδων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας  που παρέχει στους μικρούς ασθενείς εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) με Διευθυντή τον κο Ιωάννη Παπαδάτο, τέως Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Νοσοκομείο « Π. & Α. Κυριακού».

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων είναι αφιερωμένη στην εξειδικευμένη και πλήρη υποστήριξη των μικρών ασθενών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή καθώς και αυτών που αναρρώνουν από μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις (ορθοπαιδικές, ΩΡΛ, παιδοχειρουργικές, γναθοχειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ.). Το σοβαρό άσθμα, η οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, τα καρδιολογικά προβλήματα, η καρδιακή ανακοπή, το διαβητικό κώμα, οι επιληπτικές κρίσεις, είναι μερικές μόνο από τις ασθένειες που αντιμετωπίζονται στη Μονάδα.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (αναπνευστήρες, μηχανήματα υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας, monitors κ.λπ.)  και είναι στελεχωμένη από μία ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, νοσηλευτών και ειδικών συμβούλων απ’ όλο το φάσμα της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής, έτοιμη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ακόμα και το πιο απαιτητικό περιστατικό. 

Ο κος Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής θεραπείας της Ευρωκλινικής Παίδων δήλωσε:  «Ο συντονισμός της περίθαλψης από το εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό της ΜΕΘ, σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα των επιμέρους ειδικοτήτων και του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζουν στο μικρό ασθενή τη βέλτιστη επικαιροποιημένη φροντίδα, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και υποστηρικτικό για την οικογένεια».

Πηγή εδώ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn