ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

Menu

Παροχές εκπτωτικού οδοντιατρικού προγράμματος

Για το έτος 2019

 1. H HEALTHNET MANAGEMENT (στο εξής HEALTHNET), μέσω των μελών του Δικτύου της, αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει στους Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ κατά τη διάρκεια ισχύος του Εκπτωτικού Προγράμματος, έκπτωση επί των παροχών που αυτοί αιτούνται και δικαιούνται, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην Ανακοίνωση υπ. αρ.20 που εξέδωσε το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στις 11.1.2019 και σύμφωνα με τον προνομιακό τιμοκατάλογο που παρατίθενται κατωτέρω. Η οικονομική συμμετοχή των Ασφαλισμένων του ΤΕΑΥΠΟΙΚ στην αξία των εκτελούμενων οδοντιατρικών πράξεων θα υπολογίζεται με βάση τον εκπτωτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών που παρατίθενται κατωτέρω. Η αξία των εκτελούμενων διαγνωστικών εξετάσεων θα υπολογίζεται με βάση τον αναλυτικό κατάλογο τιμών υπηρεσιών που παρουσιάζεται κατωτέρω. Διευκρινίζεται δε ότι η συμμετοχή του Ασφαλισμένου ορίζεται σε ποσοστό 100% επί του συνολικού ποσού του εκπτωτικού τιμοκαταλόγου των οδοντιατρικών υπηρεσιών.
 2. Η HEALTHNET, μέσω του συμβεβλημένου Πανελλαδικού δικτύου Οδοντιατρικών Kέντρων/ Οδοντιατρείων της, δεσμεύεται να παρέχει προς τα μέλη / ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως ορίζονται από τους κανόνες της Οδοντιατρικής Επιστήμης και Δεοντολογίας.
 3. Η HEALTHNET υποχρεούται να ενημερώνει έγκαιρα τα αρχεία της σχετικά με τις εκτελούμενες σε κάθε ασφαλισμένο Οδοντιατρικές θεραπείες.

Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει:

 • Ονοματεπώνυμο Ασφαλισμένου
 • Ημερομηνία, Τόπος πραγματοποίησης Οδοντιατρικών θεραπειών
 • Είδος Οδοντιατρικής υπηρεσίας (Οδοντιατρική επίσκεψη/Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος/Οδοντιατρικές θεραπείες)
 1. Οι διαδικασίες ενημέρωσης, συντονισμού των ραντεβού και ενημέρωση στατιστικών στοιχείων του προγράμματος θα πραγματοποιούνται με αποκλειστική ευθύνη της HEALTHNET MANAGEMENT AE.

Βασικά χαρακτηριστικά προγράμματος

Διάρκεια: Ετήσιο: 15.01.2019 – 15.01.2020

Δωρεάν Καλύψεις / παροχές:

 • Για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ετήσιου Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου
 • Για τα παιδιά παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ΔΩΡΕΑΝ μίας φθορίωσης ετησίως

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:

 • Ο διαγνωστικός έλεγχος περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.
 • Ο ορθοδοντικός έλεγχος περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.
 • Ο Ασφαλισμένος μπορεί να ενημερώνεται για το Δίκτυο που παρέχει τις παραπάνω υπηρεσίες μέσω του Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου 215 515 5318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ που εξασφαλίζει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση του Ασφαλισμένου, είκοσι τέσσερις (24) ώρες την ημέρα, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα.

Προϋπόθεση για την παροχή των υπηρεσιών αποτελεί ο έλεγχος – έγκριση του περιστατικού από το Τηλεφωνικό Συντονιστικό Κέντρο 215 515 5318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.

Πίνακας οδοντιατρικών θεραπειών

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο.

Πανελλαδικό δίκτυο

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο.

Διευκρινίσεις

 • Ο διαγνωστικός έλεγχος περιλαμβάνει: κλινική εξέταση, ακτινολογικό έλεγχο, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.
 • Ο ορθοδοντικός έλεγχος περιλαμβάνει: κλινική εξέταση και διάγνωση.
 • Ο Ασφαλισμένος μπορεί να ενημερώνεται για το Δίκτυο που παρέχει τις παραπάνω
 • υπηρεσίες μέσω του Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου 215 515 5318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ που εξασφαλίζει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση του Ασφαλισμένου, είκοσι τέσσερις (24) ώρες την ημέρα, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των υπηρεσιών αποτελεί ο έλεγχος – έγκριση του περιστατικού από το Τηλεφωνικό Συντονιστικό Κέντρο 215 515 5318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.
 • Το μέλος/ασφαλισμένος υποχρεούται να καλεί στο Τηλεφωνικό Συντονιστικό Κέντρο 215 515 5318 με σκοπό τον προγραμματισμό των ραντεβού του.

Διαδικασίες

 • Ο Οδοντίατρος δέχεται ασθενή ΜΟΝΟ μετά από ραντεβού που του έκλεισε μέσω του Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου 215 515 5318 ο Ασφαλισμένος του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.
 • Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος επικοινωνήσει μόνος του με τον Οδοντίατρο, ενημερώνεται ότι πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το Τηλεφωνικό Συντονιστικό Κέντρο 215 515 5318 του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για να κλείσει το ραντεβού του και για να δικαιούται την κάλυψη της ασφάλισής του.
 • Σε κάθε περίπτωση ο Ασφαλισμένος είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία του και να έχει δικαίωμα λήψης των ως άνω οδοντιατρικών υπηρεσιών με χρέωση του εκπτωτικού τιμοκαταλόγου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn