ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

Menu

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 29 – Ενεργοποίηση της υπηρεσίας «My Account» στην ιστοσελίδα του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

                                                                                     Αθήνα 28.5.2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Ταμείου με χαρά σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη ενημέρωση των ασφαλισμένων του, προέβει στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας Ατομικού Λογαριασμού «My Account» στην ιστοσελίδα του www.teaypoik.gr. Μέσω της εγγραφής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, τα μέλη μας αποκτούν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης στον ατομικό τους λογαριασμό μέσω Internet.

Πιο συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας «My Account» έχετε τη δυνατότητα να πληροφορείστε άμεσα και με ασφάλεια για επιμέρους στοιχεία του λογαριασμού σας, όπου και αν βρίσκεστε. Ειδικότερα:

– Από την ενότητα «Στοιχεία Ασφαλισμένου» έχετε τη δυνατότητα ελέγχου των προσωπικών σας στοιχείων και ηλεκτρονικής μεταβολής των στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, διεύθυνση αλληλογραφίας).

-Από την ενότητα «Εισφορές» μπορείτε να αντλείτε με ευκολία τις διαθέσιμες πληροφορίες του λογαριασμού σας, οι οποίες σχετίζονται με την σωρευτική εξέλιξη των καταβαλλόμενων ή οφειλόμενων εισφορών σας ανά Κλάδο (Υγείας ή/και Σύνταξης) τις οποίες μπορείτε να εξάγετε ως αρχεία σε μορφή .xlsx και .pdf με τις ενέργειες ΄΄Εξαγωγή΄΄ και ΄΄Εκτύπωση΄΄ αντίστοιχα.

-Από την ενότητα «Ατομικός Λογαριασμός» αποκτάτε άμεση πρόσβαση στον ατομικό σας λογαριασμό του Κλάδου Εφάπαξ για οnline ενημέρωση σχετικά με την αξία του και τις σωρευμένες κεφαλαιακές του αποδόσεις οι οποίες απεικονίζονται με αντίστοιχες κινήσεις στο λογαριασμό. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία σε μορφή .xlsx  και .pdf με τις ενέργειες ΄΄Εξαγωγή΄΄ και ΄΄Εκτύπωση΄΄ αντίστοιχα.

– Από την ενότητα «Έγγραφα» είναι διαθέσιμα για προβολή και εκτύπωση, τόσο το «Ετήσιο Ενημερωτικό Σημείωμα Ασφαλισμένου» όσο και η «Βεβαίωση για Φορολογική Χρήση» για καταβαλλόμενες εισφορές που δεν βεβαιώνονται από τον εργοδότη σας.

– Επιλέγοντας στο πάνω δεξιά τμήμα της Οθόνης πάνω στο όνομά σας και στη συνέχεια στην επιλογή «Προφίλ Χρήστη», μπορείτε να αλλάξετε το email σας, καθώς και το Username και το Password σας.

Η εγγραφή στην υπηρεσία «My Account» είναι πολύ απλή. Αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ www.teaypoik.gr κάνοντας ένα απλό κλικ στο εικονίδιο «My Account».  Στη συνέχεια, αφού θα έχετε μεταβεί στην πλατφόρμα του «My Account», θα επιλέξετε «Δημιουργία Λογαριασμού» και θα δημιουργήσετε Username και Password με την παράλληλη εισαγωγή ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων (ΑΦΜ, Ημερ. Γέννησης και Email) για ταυτοποίηση. Ta στοιχεία που θα δηλώσετε θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην αίτηση εγγραφή σας στο Ταμείο ή σε μεταγενέστερη αίτηση μεταβολής. Εφόσον έχετε εισαγάγει τα σωστά στοιχεία, θα σας σταλεί στο email σας ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης με τον οποίο αποκτάται πρόσβαση στην πλατφόρμα για την online πληροφόρηση των ατομικών σας λογαριασμών ανά κλάδο ασφάλισης στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ. Εάν δεν παραλάβετε σχετικό mail, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Ταμείου, προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα των ως άνω προσωπικών σας στοιχείων στο μητρώο του Ταμείου. Πριν προβείτε στην ενέργεια αυτή, επιβεβαιώστε ότι δεν έχετε παραλάβει email στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή σε άλλο φάκελο αρχειοθέτησης του email σας (πχ κοινωνικά – προσφορές στο gmail). 

Σε περίπτωση που έχετε αποσυνδεθεί από το λογαριασμό σας και έχετε ξεχάσει είτε το username είτε το password σας, μπορείτε να επιλέξετε: «Ξέχασα το password» ή «Ξέχασα το username» στην οθόνη σύνδεσης της υπηρεσίας.

Για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνηση παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ταμείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο       

O Πρόεδρος Δ.Σ.         

Δρ. Χρήστος Π. Νούνης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn