ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ

Ακαδημίας 76 6ος όροφος,
10678, Αθήνα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
215-5155318

24ωρη λειτουργία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

210-6400013
Δευ-Παρ 9:00-15:00

Μήνυμα Προέδρου ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για το έτος 2019

2 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητά ασφαλισμένα μέλη,

Στην αυγή του 2019 θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, πρόοδο και επιτυχίες σε κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας πρωτοβουλία! Επιπλέον, θα θέλαμε ιδιαίτερα να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείξατε όλους τους προηγούμενους 15 μήνες στο εγχείρημα της Διοίκησης για την ενεργό επαναλειτουργία του Ταμείου, με την ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή και χρήση των υπηρεσιών υγείας του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.

Έτσι, το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, από 1η Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενέταξε στο Μητρώο Ασφαλισμένων του συνολικά 11.255 μέλη εξασφαλίζοντάς τους ολοκληρωμένη, πρόσθετη υγειονομική περίθαλψη με: α) ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και παροχές, β) ικανό δίκτυο συμβεβλημένων ιδιωτικών κλινικών και κυρίως γ) άκρως προνομιακή τιμολόγηση σε επίπεδο ετήσιων εισφορών, πολύ χαμηλότερη από τον μέσο όρο εισφορών που χρεώνει η ιδιωτική ασφαλιστική αγορά. Ειδικότερα, την 1.1.2019, ο πληθυσμός των ασφαλισμένων μελών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ αριθμούσε 4.990 κυρίως μέλη (συναδέλφισσες/συναδέλφους) και 6.424 εξαρτώμενα (σύζυγοι και τέκνα), επί συνόλου 11.414 εγγεγραμμένων μελών. Επιπλέον, το Ταμείο κάλυψε 4.055 περιστατικά πρωτοβάθμιας και 587 περιστατικά δευτεροβάθμιας (νοσηλείες) περίθαλψης κατά το διάστημα 1.10.2017 – 31.12.2018.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ, το έτος 2019 είναι συμβολικό καθώς συμπληρώνονται δεκαπέντε (15) έτη από την αδειοδότηση και λειτουργία του Ταμείου το 2004. Περαιτέρω, το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ βρίσκεται στο κατώφλι της διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του καθώς αναμένει την έγκριση της νέας τροποποίησης του Καταστατικού του από το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τις λοιπές εποπτικές Αρχές για την άμεση ενεργοποίηση του νέου Κλάδου Συνταξιοδοτικών Παροχών.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Ταμείου ολοκληρώνει την προεργασία διεύρυνσης του δικτύου συνεργαζόμενων ιδιωτικών κλινικών και βελτίωσης των παροχών του Κλάδου Υγείας που θα ενεργοποιηθούν στις αρχές του 2019 από το Τ.Ε.Α.-ΥΠΟΙΚ προς όφελος των ασφαλισμένων του μελών. Όλες αυτές οι κυοφορούμενες πρωτοβουλίες θα κοινοποιηθούν στα μέλη εντός Ιανουαρίου 2019 με την οργάνωση και διεξαγωγή σχετικής εκδήλωσης με θέμα: «Απολογισμός ετήσιας λειτουργίας Τ.Ε.Α.-ΥΠΟΙΚ – Προγραμματισμός δράσεων 2019». Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί με σκοπό να αναρτηθούν τα πρακτικά της στην ιστοσελίδα του Ταμείου για την άμεση πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων μελών και την ενημέρωσή τους επί των επερχόμενων προγραμματικών δράσεων του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.

Τέλος, η Διοίκηση του Ταμείου σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε τόσο στο Ταμείο όσο και στο θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης γενικότερα και σας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να ενεργεί πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την ολοκληρωμένη πρόσθετη υγειονομική σας περίθαλψη, τη συνεχή βελτίωση και διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
O Πρόεδρος Δ.Σ.

Δρ. Χρήστος Π. Νούνης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn